CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 18, 2013

mungkin aku dicipta untuk disakiti oleh insan sepertimu...

sejak daripada dulu lagi aku tidak pernah percayakan orang laki walaupun ayah kandung aku sendri kerana aku telah lihat sendiri betapa perit dan sakitnya hati ibu yang aku sayangi ditipu dan dilukai oleh insan bernama lelaki...semenjak dari itu,aku telah tanamkan dalam hati dan fikiran aku yang aku tidak akan percayakan lelaki selamanya...

tapi setelah hari berganti hari dan tahun berganti tahun,aku telah bertemu dengan seorang hamba allah yang tersangat baik dan indah akhlak dan tingkah lakunya dan telah membuatkan hati aku terpaut padanya..
semenjak daripada itu,aku cuba ubah pendirian aku untuk cuba mempercayai insan yang bernama lelaki..
alhamdulillah..semuanya bermula dengan indah setelah aku mengenalinya...

setelah hampir 1bulan lebih kami bercinta,dugaan pula menerpa..aku tahu yang dia masih menyayangi dan mencintai wanita yang pernah hadir dalam hidupnya sebelum diriku..tapi kenapa harus dia menipu diriku..??
salahkah kalau dia berterus terang sahaja pada aku tentang persaannya daripada aku terus dihanyut perasaan sayang dan cinta padanya..??

sekali lagi hati aku dilukai oleh lelaki...ya allah..kenapa ini semua terjadi dalam hidup aku..??adakah aku ini tidak layak untuk mencapai kebahagian seperti hambamu yang lain..??aku tidak pernah ingin menyalahkan pada siapa pun..cuma,kadang kal aku terasa seperti ujian ini teramat berat untuk aku tempuhinya...
ya allah...aku bermohon padamu..kau bantulah diriku ini untuk tabah menghadapi semua ujian darimu ini...

gEnG2 skOdEnG...!!