CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 13, 2011

19th related gurls bday....

assalamualaikum...

wahh..da lama fara tak post entry..maklumlaa..buzy dengan class,asgment n test..
daa nak jem kepala otak nie coz asyik bimbang kat studie..mana taknye..fara takut gagal dalam exam final nanti..
walaupun macam tu,fara tak lepaskan peluang untuk keluar tenangkan fikiran dengan kawan-kawan..

pada 7/03/2011 fara dengan dua orang lagi kawan fara dapat suprise thing daripada kawan2 rapat kiteorang..
tak sangka langsung yang dorang sanggup wat related b'day kat kiteorg..sweet sangat2..ahakks..


nie laa kawan fara yang sambut bday sama bulan ngn fara..horoskop kami pn sama..
sepatutnya 3 orang yang sambut bday skali..tapi dia ada hal time 2..jadi,tpksa la smbut 2 orang bday guls jew..




adegan suap menyuap diantara fara ngn marina..hehehehe...


inilah yang terjadi apabila sekumpulan budak2 nakal berkumpul sekali..hehehehe...

haaa..nie la hasilnya apabila seseorang di makeover menggunakan aising kek..hahaha..
cantikkan...???:)






nie laa kawan2 fara yang wat suprise related bday kat fara n wani zailan..
thanks sangat2 kat atiqah,meyra,marina,shima n ain for this sweet memory with u all..
i will never forget it..
i love u all..

gEnG2 skOdEnG...!!

There was an error in this gadget